Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

27-28/06/09 ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος στα πλαίσια του τέλους της σχολικής χρονιάς διοργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων στις 27-28/06/09 στην πλατεία Επανομής όπου θα συμμετέχουν όλα τα τμήματα του συλλόγου, καθώς και τμήματα από την Ν. Μηχανιώνα και τα Βασιλικά.
Το Σάββατο 27/06/09 την παράσταση θα ανοίξει το μικρό παραδοσιακό τμήμα του συλλόγου, με δασκάλα την δεσποινίδα Καβαρτίνα Ανδρονίκη, στις 20:30 και έπειτα θα συμμετέχουν τα τμήματα του μπαλέτου, με δασκάλα την κυρία Πέτρου Ελίνα, και του μοντέρνου, με δασκάλα την κυρία Φυσίκα Στέλλα.
Την Κυριακή οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 10:00 το πρωί με την εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου, όπου πλέον θεωρείται μία παράδοση. Θα θέλαμε την απαράμιλλη βοήθεια σας σε αυτή μας την προσπάθεια που είναι το μεγαλύτερο δώρο για τον συνάνθρωπο μας. Έπειτα ο σύλλογος θα συνεχίσει στις 20:30 τις εκδηλώσεις του με το παραδοσιακό τμήμα γυναικών του συλλόγου μας, με δασκάλα την κυρία Πρώιου-Κιόρτση Σοφία, που θα χορέψει χορούς από την περιοχή της Θράκης, τον Λαογραφικό χορευτικό σύλλογο Βασιλικών με χορούς από την περιοχή της Μακεδονίας, τον σύλλογο της Ν. Μηχανιώνας με χορούς από την περιοχή της Μικράς Ασίας και η βραδιά θα κλείσει με το ρεμπέτικο πρόγραμμα της χορωδίας του συλλόγου μας ''Το μινόρε της αυγής'' υπό την διεύθυνση της δασκάλας του τμήματος Δαβορά Ευδοξίας.
Καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων του διημέρου στο κοινοφελές κτίριο (ΚΑΠΗ) θα φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου από τα παιδικά τμήματα αλλά και από το τμήμα των ενηλίκων. Θα είναι ανοιχτό για να θαυμάσετε τα έργα των μικρών και των μεγάλων μας καλλιτεχνών που έχει επιμεληθεί ο δάσκαλος του συλλόγου μας κύριος Καψιδάκης Γιάννης.